top of page

Alle oppskrifter

Forfatterens bildeEnkelbakst

Glutenfri brownies



Det er sjeldent jeg baker glutenfritt, men nå var det virkelig på tide å prøve, og resultatet ble veldig bra. Her kommer min enkle oppskrift på glutenfri brownies. Kaken har en dyp smak av sjokolade, og passer derfor utmerket med is og friske bær.


Ingredienser:

2 egg

1 dl sukker

65 gram smør

80 gram mørk sjokolade

2 dl mandelmel

0,5 ts bakepulver

0,5 ts vaniljesukker

0,5 ts salt

1 ss kakaopulver


Slik gjør du:

Pisk luftig eggedosis av egg og sukker. Smelt smør og sjokolade på lav varme, og vend inn i eggedosisen. Bland sammen mandelmel, bakepulver, vaniljesukker, salt og kakaopulver, og vend inn i røren. Hell røren i en bakepapirkledd springform, 20 cm. Stek kaken midt i ovnen på 175 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken på rist.

2 056 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page