top of page

Alle oppskrifter

Forfatterens bildeEnkelbakst

Gulrotkake




Ingredienser:


Gulrotkake

4 egg

2 dl sukker

3,5 dl hvetemel

1 ts natron

1 ts bakepulver

2 ts kanel

1 ts vaniljesukker

1 dl nøytral olje

2 dl kulturmelk

4 dl revet gulrot (tilsvarer ca. 2 store gulrøtter)


Glasur

50 gram smør

150 gram melis

1 ts vaniljesukker

200 gram philadelphia naturell


Slik gjør du:


Gulrotkake

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Vend forsiktig inn nøytral olje og kulturmelk. Sikt deretter i de tørre ingrediensene, og vend forsiktig inn til en luftig og glatt røre. Bland til slutt inn revet gulrot. Hell røren i en springform, 24 cm. Stekes midt i ovnen i ca. 55 minutter.


Glasur

Pisk smør, vaniljesukker og halvparten av melisen til en luftig smørkrem. Bland deretter inn resten av melisen og philadelphiaosten, og pisk til du har en luftig glasur.

1 367 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Oreobrownies

Oreokake

Comentarios


bottom of page