Ingredienser:
Gulrotkake
4 egg
2 dl sukker
3,5 dl hvetemel
1 ts natron
1 ts bakepulver
2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 dl nøytral olje
2 dl kulturmelk
4 dl revet gulrot (tilsvarer ca. 2 store gulrøtter)
Glasur
50 gram smør
150 gram melis
1 ts vaniljesukker
200 gram philadelphia naturell
Slik gjør du:
Gulrotkake
Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Vend forsiktig inn nøytral olje og kulturmelk. Sikt deretter i de tørre ingrediensene, og vend forsiktig inn til en luftig og glatt røre. Bland til slutt inn revet gulrot. Hell røren i en springform, 24 cm. Stekes midt i ovnen i ca. 55 minutter.
Glasur
Pisk smør, vaniljesukker og halvparten av melisen til en luftig smørkrem. Bland deretter inn resten av melisen og philadelphiaosten, og pisk til du har en luftig glasur.
Comentarios