Er du på jakt etter en enkel og fudgy brownies? Da kan jeg virkelig anbefale denne oppskriften. Kaken er kjempelett å lage, og den er ferdig på 1-2-3. Alt du trenger å gjøre er å smelte smør, og røre sammen de øvrige ingrediensene.
Brownies uten ekte sjokolade har aldri vært noen stor favoritt hos meg, men jeg så meg likevel nødt til å prøve meg fram til en oppskrift uten sjokolade. Og det angrer jeg ikke et sekund på, for dette ble virkelig en god brownies, som jeg har fått mye skryt for! Er du glad i brownies, og har lyst til å bake en enkel kake, kan jeg anbefale deg å teste ut denne oppskriften!
Ingredienser:
115 gram smør
2 dl sukker
2 egg
1 dl hvetemel
1,5 dl kakaopulver
2 ts vaniljesukker
1/4 ts salt
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smør, og rør sammen med sukkeret. Rør til blandingen har blitt lysere og tykkere. Tilsett eggene og bland godt. Sikt inn hvetemel, kakaopulver, vaniljesukker og salt, og vend inn i røren til alt er blandet sammen. Fordel røren i en bakeform, ca. 20x20 cm. Stek kaken midt i ovnen på 175 grader i ca. 18-20 minutter. Avkjøl kaken på rist.
コメント